Home

 
LEYDENTEKSTKLEIN
 
 

Nieuws

Open monumentendag(en) - zat. 13 en zon. 14 sept.
Toegang tot museum Schokland is op beide dagen gratis.
Programma
Zaterdag en Zondag: Bart Reijndersma - Vertelcaroussel 'Het gesicht van Schoklant', doorlopende voorstelling tussen 12.00 en 17.00 uur.
Zondag: Monica Sierat - Workshop Plein-Air schilderen, van 13.30 tot 15.30 uur, kosten: € 5,00 (incl. materiaal), inschrijven kan via: of telefonisch 0527-251396 (locatie museum)
Jubileumtentoonstelling Kunstenaars Vereniging Flevoland ter ere van het 25-jarig bestaan, van 12.00 tot 17.00 uur. (locatie de Lichtwachter op de Noordpunt)

►Muziektheater op Schokland: DE LICHWACHTER - zaterdag 13 sept
‘De Lichtwachter’ is een theaterproductie in de open lucht bij de middeleeuwse kerk op de Zuidpunt van Schokland. Meer informatie

Voorverkoop vanaf april online via www.delichtwachter.nl
 

Bezoekerscentrum De Gesteentetuin

►DOE-MIDDAG! - zondag 5 okt
Elke eerste zondag van de maand organiseert Het Flevo-landschap in de Gesteentetuin op Schokland de Stenen Doe-middag, met diverse activiteiten rondom het thema. Vind de stenen en fossielen en bekijk de vele verschillende kleuren en vormen. Heb jij zelf ook een mooie of bijzondere steen of fossiel? Neem deze mee naar ons stenenspreekuur! Dan zagen wij hem met onze speciale stenenzaagmachine doormidden. Door de binnenkant te bekijken, kunnen we je van alles over je steen vertellen.
Bezoekerscentrum de Gesteentetuin is te vinden aan de Keileemweg 1 op Schokland. De doe-middag begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kosten € 1,00 per zaagsnede.
Aanmelden is niet nodig.
http://www.schokland.nl