Home
Disclaimer
Sitemap
Print

Disclaimer

De internetsite van Schokland
De samenwerkende organisaties stellen het op prijs dat u geÔnteresseerd bent in Schokland en een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Aan de inhoud van de internetsite van Schokland kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Een bezoeker/ster van de internetsite van Schokland mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de internetsite van Schokland opgeslagen informatie openbaar maken, wijzigen of verveelvoudigen zonder uitdrukkelijke toestemming van de gemeente Noordoostpolder of Het Flevo-landschap.

Virussen en veiligheid
De internetsite van Schokland wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beÔnvloeden kan helaas niet worden gegarandeerd.
Deze site kan tevens links bevatten naar sites buiten de internetsite van Schokland. De samenwerkende organisaties zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Uw vragen, suggesties en commentaar
De samenwerkende organisaties willen geen vertrouwelijke informatie via deze internetsite ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeŽn, etc. die wij van u ontvangen worden door de samenwerkende organisaties gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. De samenwerkende organisaties behouden zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distributeren, ongeacht het doel.

Deze website is ontworpen door: Bouman Reclame

Kudde
Kudde
Schokkerbos in Schokland - circa 45 jaar oud
Schokkerbos in Schokland - circa 45 jaar oud
© Schokland 2015